Un somni, la bicicleta

Cicles Masvi

Cicles Masvi és el somni fet  realitat de Dani Masdeu, corredor de descens  i amant del món de les btt i de les bicicletes en general que un dia de l’any 2012 va decidir fer realitat el lloc ideal per a qualsevol ciclista. Així, neix un establiment on pots trobar la bicicleta o mountainbike que necessites amb les primeres marques del sector. Per als més exigents, ofereix altes prestacions i muntatge a la carta amb configuradors de colors per tenir la teva bicicleta personalitzada 100%.

Biciclestes personalitzades

Per als més exigents, ofereix altes prestacions i muntatge a la carta amb configuradors de colors per tenir la teva bicicleta personalitzada 100%.

Accessoris

Aquí et pots equipar de cap a peus amb marques exclusives com les sabatilles Luck, maillots o coulots Sismic personalitzades per a tú i el teu equip.

Serveis

Oferim servei de TALLER per les vostres bicicletes per posar-les apunt. I per als apassionats del món de la btt realitzem ESTUDIS BIOMECàNICS.

La nostra Filosofia

Sempre tenir cura de les vostres màquines i de vosaltres sempre. Els nostres serveis estan pensats per als amants de tot tipus de bicicletes i volem que els nostres clients se sentin com a casa.

Algunes de les nostres marques

 

Anem més enllà

 

C.E. Cicles Masvi

Cicles Masvi és el promotor del C.E. Cicles Masvi amb una cantera de corredors i equips de DH, XC i Road amb tota la logística necessària per competicions i carreres d’arreu de Catalunya.

Cicles MasVi Academy

Anem pas endavant i oferim CURSOS per als ciclistes que volen conèixer més a fons el món del ciclilsme. Impartium classes de mecànica, tècnica, xerrades,…

TOP